Placinta traditionala cu branza

Printeaza

Placinta traditionala cu branza din: faina, oua, iaurt, branza, ulei, sare.

Ingrediente:Placinta traditionala cu branza

  • faina
  • 3 ouă
  • 1 pahar iaurt sau lapte bătut
  • bicarbonat stins cu lămâie
  • 450 ml apă călduţă
  • sare
  • 50 ml ulei
  • brânză sărată

 

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele şi se lasă puţin să se odihnească. Se iau bucăţele din aluat, se fac mingiuţe, apoi se lasă câteva minute la odihnit. Se întind cu făcăleţul, presând încet. Se pune brânză rasă pe fiecare bucată de aluat, acoperind toată suprafaţa.

Se lipesc marginile opuse, sub formă de portofele şi se prăjesc în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.