Placinta pripita

Printeaza

Placinta pripita

Ingrediente alua:Placinta pripita

  • 500 g faină
  • 50 g osânză
  • 100 g unt + 50 g pentru uns
  • 1 ou
  • 1 linguriţă oţet
  • 1 linguriţă sare
  • 100 g zahăr pudră

 

Ingrediente umplutura: 500 g brânză de vaci ,3 ouă ,3 linguri zahăr

 

Mod de prteparare:

Se amestecă şi se frământă toate până se fac cocă se întinde foaie şi se împătureşte de mai multe ori, să se aerisească se lasă să se odihnească 1 sfert de oră .Se amestecă toate se împarte aluatul în 2 şi se întind foi cât tava .Se unge tava cu unt, se întinde una din foi, se toarnă umplutură, se aşterne a doua foaie şi se stropeşte bine cu unt.

Se dă la cuptor cald, la foc mic, cam 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.