Placinta olteneasca cu praz si cartofi

Printeaza

Placinta olteneasca cu praz si cartofi din: aluat de placinta, oua, cartofi, praz, smantana, cascaval, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Placinta_olteneasca_cu_praz_si_cartofi

  • 500 g aluat de placinta
  • 2 oua
  • 6 cartofi fierti
  • 1 praz
  • 200 g smantana
  • 150 g cascaval (sau telemea mai grasa)
  • sare
  • piper
  • putin ulei

 

Mod de preparare:

Tai prazul rondele sau cuburi si le calesti in ulei. Tai cartofii fierti in rondele. Bati ouale si le amesteci su smantana si cascaval.

Asezi aluatul intins in tava unsa si il ridici pe margini. Pui prazul calit, il sarezi si il piperezi, pui rondele de cartofi, sare si piper, iar la urma amestecul de ou.

Coci pana ce placinta devine aurie. Servesti placinta cu smantana.

Placinta olteneasca cu praz si cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.