Placinta mozaic cu branza si carne

Printeaza

Placinta mozaic cu branza si carne din: foi de placinta, carne tocata, pilaf, cascaval sau branza sarata, rosii, oua, ceapa, morcov, pasta de rosii, marar, patrunjel, faina, sare, piper.

Ingrediente:Placinta mozaic cu branza si carne

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 500 g carne tocată
  • 200 g pilaf
  • 200 g caşcaval sau brânză sărată
  • 3 roşii tăiate cuburi
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei, puţină făină
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Căleşti carnea până scade toată zeama, condimentezi şi adaugi pasta de tomate. Căleşti ceapa cu morcovul. Ungi o tavă cu puţin ulei şi o tapetezi cu făină.

Aşezi în tavă jumătate din foile de plăcintă unse cu ulei sau cu margarină şi pui un strat de pilaf, pe care aşezi cuburi de roşii şi ceapa uşor călită cu morcovul. Presari pătrunjelul, mărarul şi carnea tocată şi acoperi cu restul de foi unse cu ulei.

Baţi deasupra ouăle, presari mărar şi razi caşcavalul sau brânza. Dai tava la cuptorul încălzit, timp de 35 de minute, la foc potrivit.

Scoţi plăcinta din cuptor şi o acoperi cu un şervet, pentru a nu se usca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.