Placinta mexicana

Printeaza

Placinta mexicana din: piept de pui, bacon, cascaval, porumb, ceapa, ulei, tortilla, oregano, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:Placinta mexicana din: piept de pui, bacon, cascaval, porumb, ceapa, ulei, tortilla, oregano, patrunjel, boia, sare, piper

  • 2 piepţi de pui
  • 100 g bacon
  • 200 g caşcaval ras
  • 200 g porumb
  • 1 ceapă
  • ulei
  • 4 tortilla
  • 4 linguriţe oregano proaspăt
  • pătrunjel tăiat fin
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa în puţin ulei, apoi scurgi şi dai deoparte. Condimentezi carnea după gust şi o laşi pe un grătar încins, la foc mediu, până se pătrunde, apoi o tai fâşii.

Aşezi o foaie de tortilla într-o tavă rotundă şi tapetată şi pui jumătate din cantitatea de pui, bacon tăiat, ceapă călită, porumb, oregano, boia şi presari caşcaval.

Acoperi cu o altă foaie pe care pui caşcaval şi dai la cuptor până se rumeneşte. Procedezi la fel cu celelalte două foi.

Le serveşti presărate cu patrunjel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bine arata. Multumim pentru reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.