Placinta in straturi

Printeaza

 

O reteta delicioasa de placinta in straturi din: foi de placinta, oua, spanac, branza telemea, sunca, unt, margarina si faina.

Ingrediente:Placinta in straturi

  • 1 pachet cu foi de plăcintă
  • 4 ouă fierte
  • 300 g spanac
  • 300 g brânză telemea
  • 250 g şuncă presată
  • 1 lingură cu unt
  • 100 g margarină
  • 1 lingură cu făină

 

Mod de preparare:

Opăreşte spanacul în apă cu sare, scurge-l bine, taie-l mai mare şi căleşte-l în puţin unt. Unge o tavă cu margarină şi tapeteaz-o cu făină. Aşază 3-4 foi de plăcintă şi unge-le cu puţină margarină topită, întinde apoi o parte din spanac, cubuleţe de brânză, şuncă şi ou fiert.

Repetă operaţia încă o dată, după care acoperă cu restul de foi unse şi ele. Lasă la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Serveşte plăcinta caldă (rece e la fel de bună).

 

Pofta  buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.