Placinta de praz cu branza

Printeaza

 Placinta de praz cu branza

Ingrediente:Placinta de praz cu branza

  • 1 kg praz
  • 1 kg telemea de vacă
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ceaşcă lapte
  • 4-5 ouă
  • 1 pachet foi de plăcintă

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul, tai numai partea albă mărunt şi îl pui să se călească în ulei cu 2 linguri de apă. Il laşi până se înmoaie şi-l dai deoparte, să se răcească. Dai apoi telemeaua pe răzătoarea mare şi o amesteci cu ouăle, laptele şi prazul răcit.

Ungi o tavă cu ulei, o tapetezi cu făină, pui jumătate din foile de plăcintă unse bine cu ulei, întinzi umplutura şi aşezi şi celelalte foi pe care le-ai uns cu ulei. Coci plăcinta la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Plăcintă de praz cu branză

Placinta de praz cu branza

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte buna placinta de praz.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.