Placinta de peste

Printeaza

Placinta de peste din: peste, oua, ceapa, unt, lapte, cartofi.

Ingrediente:Placinta de peste

  • 1 kg peşte fiert
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • 150 g unt
  • 1 cană lapte

Pentru piure:

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • 1/2 cană lapte

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle, iar ceapa o căleşti puţin. Topeşti untul într-o crăticioară la foc mic, apoi pui făina şi laptele amestecând pentru a nu se forma cocoloaşe.

Tre­buie să iasă un sos mai gros. Intr-o formă termorezistentă, aşezi câte un strat de peşte, ou şi ceapă tăiate felii, peste ele pui sosul alb şi piureul deasupra.

Dai la copt, la foc potrivit, până se rumeneşte plăcinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.