Placinta de casa cu carne

Printeaza

Placinta de casa cu carne din: aluat, carne, ceapa, verdeata, ou, sare, piper.

Ingrediente:Placinta de casa cu carne

  • un pachet aluat foitaj
  • 450 g carne tocată
  • o ceapă
  • verdeaţă, după gust
  • un gălbenuş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se amestecă cu ceapa fin tocată sau trecută prin râzătoare. Se adaugă sare, piper şi verdeaţă şi se amestecă bine.

Aluatul decongelat se întinde puţin cu sucitorul, apoi se împarte în două. Fiecare jumătate de aluat se umple cu jumătate din cantitatea de carne, se rulează, se prind marginile, apoi se ung cu gălbenuş.

Se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.