Placinta cu zmeura si branza de vaci

Printeaza

Placinta cu zmeura si branza de vaci din: faina, sare, branza de vaci, ou, crema de branza, zmeura, zahar.

Ingrediente:Placinta cu zmeura si branza de vaci

Pentru aluat:

  • 10 g făină
  • un albus
  • 5 linguri de branza de vaci
  • un praf sare

Pentru umplutură:

  • 250 g cremă de branză
  • 2-3 linguri zahar
  • 250 g zmeura
  • 1 lingura zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele pentru aluat se amestecă până se obtine o cocă potrivit de tare. Se acoperă cu o folie alimentară şi se dă la frigider pentru 30 de minute.

Pe masa presărată cu putină făină se întinde aluatul într-o foaie rotundă, care se transferă în tava mare de copt a aragazului.

Se unge cu crema de brânză, se presară cu zahăr şi se umple cu fructe, lăsând o margine de 3-4 cm. Se intoarce marginea aluatului peste fructe şi se coace 20 de minute.

Se serveşte presărată cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.