Placinta cu spanac si branza feta – reteta usor de preparat

Printeaza

Placinta cu spanac si branza feta din: spanac, branza feta, ceapa, marar verde, patrunjel, ulei de masline, foi de placinta, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_spanac_si_branza_feta

  • 1 kg spanac
  • 500 g branza feta
  • 1 legatura de ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • 1 pachet foi de placinta
  • sare si piper

Mod de preparare:

Cureti frunzele de spanac, le speli si le fierbi timp de 3-4 minute in apa cu putina sare.

Scurgi bine spanacul de surplusul de apa si il dai deoparte. Toci ceapa, mararul si patrunjelul si adaugi spanacul, branza feta si cele 2 oua. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.

Intr-o tava pui foi de placinta, pe care le ungi cu ulei de masline. Pui umplutura de spanac si acoperi cu foi unse cu ulei.

Coci aproximativ 40-50 de minute. Servesti placinta cu un pahar de lapte batut sau de iaurt.

Placinta cu spanac si branza feta

Placinta_cu_spanac_si_branza_feta

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete

Placinta cu spanac si branza sau praz

Placinta cu spanac si branza sau praz din: faina, margarina, sare, branza, spanac si oua. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 3 linguri undelemn sau margarina topita 1 lingurita sare o cana apa calduta Pentru umplutura: brinza spanac/praz oua   Mod de preparare Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se […]

Placinta cu branza de vaci si spanac

Placinta cu branza de vaci si spanac

Placinta cu branza de vaci si spanac din: faina, oua, ulei, iaurt, drojdie, zahar, sare, branza, spanac. Ingrediente: Aluat: 600 g făină 1 ou 150 g iaurt 3 linguri ulei câte 1 linguriţă zahăr şi sare 10 g drojdie uscată 1 cană apă călduţă Umplutură: 300 g frunze de spanac 250 g brânză de vaci […]

 

Placinta cu branza, spanac si parmezan

Placinta cu branza, spanac si parmezan

Placinta cu branza, spanac si parmezan din: faina, ou, iaurt, ulei, zahar, sare, drojdie, apa, spanac, branza dulce, telemea, cascaval sau parmezan, nucsoara, lapte, seminte de in, susan. Ingrediente: Pentru aluat: 600 g făină 1 ou 150 g iaurt 3 linguri ulei 1 linguriţă zahăr 1 linguriţă de sare 10 g drojdie uscată 1 cană apă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.