Placinta cu pui, dovlecel si branza

Printeaza

Placinta cu pui, dovlecel si branza din: aluat foitaj decongelat, pui, dovlecel, ardei gras rosu, smantana, branza de capra, oua, ulei, tarhon uscat, sare, piper.

Placinta_cu_pui_dovlecel_si_branza

Ingrediente:

  •  un aluat foitaj decongelat
  •  400 g pui
  •  un dovlecel
  •  un ardei gras roşu
  •  200 ml smântână
  •  200 g brânză de capră
  •  4 ouă
  •  2 linguri ulei 
  •  o lingură tarhon uscat
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea tăiată mărunt şi dovlecelul răzuit se călesc în ulei.  După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se pun tarhonul, ardeiul tăiat mărunt si brânza si se potriveşte de sare si piper.

Se trage vasul de pe foc, se adaugă ouăle si smântână si se amestecă. Aluatul se transferă în tava de copt si se taie marginile în plus. Se întinde umplutura şi se coace 40 de minute.

Placinta cu pui, dovlecel si branza

Placinta_cu_pui_dovlecel_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.