Placinta cu praz si piept de pui

Printeaza

Placinta cu praz si piept de pui din: foi plăcintă, praz, piept de pui, cartofi, ulei, unt, sare, piper.

Placinta_cu_praz_si_piept_de_pui

Ingrediente:

  • 2 foi plăcintă
  • 2 fire praz
  • un piept de pui
  • 3 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 100g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea şi cartofii tăiaţi felioare se pun la fiert în apă cu sare şi în vase separate. Se lasă 10 minute şi apoi carnea se taie cuburi mici.

Prazul se taie rondele şi se căleşte în două linguri de ulei, cu sare şi piper. Cele două foi de plăcintă se ung cu unt pe ambele feţe şi se aşază într-un vas rotund.

Se pun toate ingredientele în interiorul vasului cu foi de plăcintă, se învelesc cu marginile foilor,, se scoate totul din vasul rotund şi se pune invers într-o tavă de copt. Se dă la cuptor pentru 40 de minute. Se lasă apoi să se răcească.

Placinta cu praz si piept de pui

Placinta_cu_praz_si_piept_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.