Placinta cu legume si cascaval

Printeaza

Placinta cu legume si cascaval din: faina, ulei, drojdie, oua, vinete, broccoli, rosii, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu legume si cascaval

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 2 linguri ulei
  • 120 ml apă
  • 1/2 linguriţă sare
  • o linguriţă zahăr
  • 1/2 plic drojdie uscată

Pentru umplutură:

  • 2 ouă
  • 2-3 felii vinete
  • 5 bucheţele broccoli
  • 3 roşii mici
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se frământă 2-3 minute cu mâna, după care coca obţinută se lasă la crescut 30 de minute.

Intre timp, feliile de vinete se presară cu sare şi se lasă la scurs.  Broccoli se fierbe 10 minute şi apoi se scurge foarte bine.

Aluatul se întinde şi se pune într-un vas de copt. Se taie surplusul. Se aşază legumele.

Ouăle se bat cu caşcavalul, sare şi piper şi se toarnă peste legume. Roşiile tăiate felii se pun şi ele deasupra. Se coace 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.