Placinta cu legume si branza de capra

Printeaza

Placinta cu legume si branza de capra din: faina, iaurt, ulei, praf de copt, sare, dovlecei, spanac, rosii uscate, branza de capra, oua, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu legume si branza de capra

  • 500 g făină
  • 300 g iaurt
  • 10 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf sare

Pentru umplutură:

  • 2 dovlecei
  • 1 mână frunze de spanac, bine spălate
  • 1 iaurt mic
  • 4-5 roşii uscate în ulei
  • 200 g brânză de capră
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi usuci şi îi tai rondele, apoi le aşezi pe o hârtie absorbantă. Amesteci brânza rasă, iaurtul, roşiile, frunzele de spanac uscate bine, ouăle bătute, potriveşti, dacă e cazul, de sare şi piper.

Combini iaurtul cu uleiul şi cu sarea, apoi adaugi, în ploaie, făina amestecată cu praful de copt şi frămânţi un aluat elastic.

Intinzi aluatul, apoi îl aşezi într-o tavă tapetată, adaugi umplutura, pui din loc în loc rondelele de dovlecei şi îndoi uşor aluatul peste ingrediente.

Dai tava la cuptorul încins până când se rumeneşte plăcinta.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.