Placinta cu dovlecei si crenvursti

Printeaza

Placinta cu dovlecei si crenvursti din: faina, lapte, margarina, oua, telemea, dovlecei, crenvursti, smantana, marar, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_dovlecei_si_crenvursti

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 3 linguri lapte
  • 100 g margarină
  • un gălbenus

Pentru umplutură:

  • 2 dovlecei
  • 6 crenvursti
  • 200 g telemea
  • 3 ouă
  • 150 ml smăntană
  • o legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele într-un bol şi se frământă 2-3 minute până se obtine o cocă potrivit de tare. Se lasă la rece până se pregăteşte umplutura.

Dovleceii se taie cuburi mici, se presară cu sare si se lasă la fiert. Ouăle se bat şi li se adaugă crenvurştii tăiati rondele, brânza fărâmitată, smântâna şi mărarul tocat. Apoi, se adaugă şi dovleceii bine scurşi.

Într-un vas de cuptor uns cu putin ulei se întinde aluatul 5i se adaugă amestecul de dovlecei. Se dă la cuptor pentru 40 de minute şi apoi se lasă să se răcorească în tavă.

Placinta cu dovlecei si crenvursti

Placinta_cu_dovlecei_si_crenvursti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.