Placinta cu coacaze

Printeaza

Placinta cu coacaze din: branza dulce, fidea, oua, zahar, coaja de lamaie, ciocolata alba, stafide, zahar vanilat, coacaze, margarina, foi de placinta.

Ingrediente:Placinta cu coacaze

  • 500 g brânză dulce de vacă
  • 120 g fidea de casă
  • 6 ouă
  • 100 g zahăr
  • coajă rasă de lămâie
  • 100 g ciocolată albă
  • 100 g stafide
  • zahăr vanilat
  • 200 g coacăze
  • 2 linguri margarină
  • 1 pachet foi de plăcintă

 

Mod de preparare:

Fideaua o pui la fiert, o strecori, o iaşi la răcit. Gălbenuşurile frecate cu zahărul le adaugi în brânza mixată. Adaugi fideaua strecurată, coaja rasă de lămâie, ciocolata rasă şi albuşul bine bătut. Ungi o tavă cu margarină, aşezi 6 foi de plăcintă fără să le ungi cu margarină.

Pui peste foi umplutura de brânză, în care ai adăugat şi stafidele înmuiate. Presari boabele de coacăze şi acoperi cu alte 6 foi. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180°C. După ce plăcinta s-a copt, o laşi să se răcească, apoi o pudrezi pe deasupra cu zahăr pudră, o tai si o servesti.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.