Placinta cu ceapa si ciuperci

Printeaza

Placinta cu ceapa si ciuperci din: foi de placinta, ceapa, ciuperci, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu ceapa si ciuperci

  • foi de plăcintă
  • 2 cepe
  • 200 g ciuperci
  • ulei
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie solzişori, se căleşte în ulei încins. Se adaugă ciupercile, O ceaşcă de apă şi se lasă la fiert până scade apa.

La sfârşit se adaugă mărarul tocat mărunt, sarea şi piperul. Se unge tava cu ulei, se aşterne o foaie de aluat, apoi umplutura, se repetă operaţia, având grijă ca ultimul strat să fie de aluat.

Se unge cu ulei şi se dă la cuptor 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.