Placinta cu cas si castraveti murati

Printeaza

Placinta cu cas si castraveti murati din: faina, praf de copt, unt, lapte, apa, sare, cas, castarveti murati, ceapa rosie, ardei, masline, gogosar.

Ingrediente:Placinta_cu_cas_si_castraveti_murati

pentru aluat:

  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 300 g unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare

pentru umplutura:

  • 150 g cas ras
  • 4 castraveti murati taiati marunt
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • 1 ardei verde mic taiat marunt
  • 8 masline umplute
  • gogosar taiat marunt

pentru decor:

  • 50 g cas ras

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, amesteci faina, praful de copt si untul. Amesteci laptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina. Framanti un aluat moale. Rastorni aluatul pe o planseta data cu faina si o intinzi sub forma de dreptunghi de 1 cm grosime.

Pregatesti umplutura: Amesteci toata ingredientele si intinzi compozitia pe aluat. Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 centimetri. Presari deasupra casul ras si coci placinta timp de 30-40 de minute. Servesti placinta fierbinte.

Placinta cu cas si castraveti murati

Placinta_cu_cas_si_castraveti_murati

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • Rețetă plăcintă cu castraveți murați

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.