Placinta cu carne de curcan si sos de afine

Printeaza

Placinta cu carne de curcan si sos de afine din: aluat de patiserie, crema de branza, piept de curcan, sos de afine cu ardei iut, ou, apa.

Ingrediente: Placinta cu carne de curcan si sos de afine

  • 300 g aluat de patiserie
  • 60 g cremă de brânză
  • 1 cană piept de curcan gatit si tocat
  • ½ ceasca sos de afine cu ardei iute
  • 1 ou + 1 linguriță de apă amestecate

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C.

Așezați aluatul intins pe o foaie de copt. Pentru a pregati partea de sus împletita, feliati un triunghi din partea de jos a fiecarei parti a aluatului, apoi feliati in fasii pe diagonala. Ungeti cu crema de brânză.

Adaugati carnea de curcan maruntita. Garnisiti cu sosul picant de afine. Imbracati partea de sus cu fasiile taiate pe diagonala, ca si cum ati impleti. Transferati pe o foaie de copt intr-o tava. Ungeti cu ou.

Coaceți pentru 25-30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.