Placinta cu broccoli si peste afumat

Printeaza

Placinta cu broccoli si peste afumat din: unt, broccoli, peste afumat, branza de vaci, telemea, cascaval, faina, ulei, sare, piper, marar.

Ingrediente:Placinta cu broccoli si peste afumat

  • 200 g unt
  • 200 g broccoli opărit
  • 1 bucată peşte afumat
  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g telemea rasă
  • 50 g caşcaval
  • 3 ceşti făină
  • 6 linguri apă rece
  • 3 ouă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă untul tăiat bucăţele, cu făina şi 1/2 linguriţă sare. Se pune apă rece şi se frământă până se leagă aluatul. Se unge o tavă de tartă cu ulei, se pune aluatul întins şi se înţeapă cu furculiţa din loc în loc.

Se dă forma la cuptor 5-10 min., apoi se scoate şi se adaugă umplutura.

Pentru umplutură, peştele se curăţă de piele, se dezosează şi se taie cubuleţe. Mărarul se toacă mărunt. într-un castron se amestecă ouăle cu brânză de vaci şi telemea rasă. Se adaugă bucăţele de broccoli opărit, mărar, peşte, sare, piper şi se omogenizează.

Se toarnă compoziţia în tavă, peste foaie, se rade deasupra caşcaval şi se dă din nou la cuptor 5-10 min.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.