Placinta cu branza de burduf

Printeaza

Placinta cu branza de burduf

Ingrediente:Placinta cu branza de burduf

  • aluat de plăcintă
  • 250 g brînză de burduf
  • 2 găl­benuşuri
  • 1 ou pentru uns deasupra
  • 1 lingură caşcaval ras

Mod de preparare:

Facem un aluât de plăcintă şi îl tăiem în două. Din jumătate de aluat întindem o foaie şi o punem în tavă. Apoi punem brînză de burduf, amestecată cu două gălbenuşuri, şi o întindem peste foaie. Din cealaltă jumătate de aluat, fa­cem încă o foaie şi acoperim plăcinta. Ungem deasupra cu ou, dar puţin ca să nu se umezească aluatul. Presărăm cu caşcaval ras.

Cînd plăcinta s-a copt, o tăiem în bu­căţi pătrate pe care le punem pe o far­furie fierbinte şi le servim calde la masă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place branza de burduf.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.