Placinta cu anghinare si ansoa
PrinteazaPlacinta cu anghinare si ansoa din: anghinare în sos de lămâie şi piper, anşoa proaspăt, pâine, cimbru, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g anghinare în sos de lămâie şi piper
- 300 g anşoa proaspăt
- 3 felii de pâine
- cimbru
- usturoi
- ulei de măsline extravirgin
- sare
- piper
Mod de preprare:
Bucăţle de anşoa se taie în felii, apoi se condimentează cu şare şi piper. Bucăţile de anghinare Ponţi Zero se aşază într-o formă rotundă, în mijloc, iar pe părţi se introduc feliile de anşoa.
Feliile de pâine se ung cu pasta de usturoi, peste care se presară cimbru şi se stropeşte cu ulei de măsline.
Feliile de pâine se aşază peste forma cu anghinare şi se coace totul în cuptor la aproximativ 220°C, pentru câteva minute. La final se scoate forma şi se serveşte.
Placinta cu anghinare si ansoa
Pofta buna!