Placinta cu anghinare si ansoa

Printeaza

Placinta cu anghinare si ansoa din: anghinare în sos de lămâie şi piper,  anşoa proaspăt, pâine, cimbru, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare, piper.

Placinta_cu_anghinare_si_ansoa

Ingrediente:

  • 300 g anghinare în sos de lămâie şi piper
  • 300 g anşoa proaspăt
  • 3 felii de pâine
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper

Mod de preprare:

Bucăţle de anşoa se taie în felii, apoi se condimentează cu şare şi piper. Bucăţile de anghinare Ponţi Zero se aşază într-o formă rotundă, în mijloc, iar pe părţi se introduc feliile de anşoa.

Feliile de pâine se ung cu pasta de usturoi, peste care se presară cimbru şi se stropeşte cu ulei de măsline.

Feliile de pâine se aşază peste forma cu anghinare şi se coace totul în cuptor la aproximativ 220°C, pentru câteva minute. La final se scoate forma şi se serveşte.

Placinta cu anghinare si ansoa

Placinta_cu_anghinare_si_ansoa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.