Plachie de crap

Printeaza

Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

  • 1 crap
  • ulei
  • 5 cepe
  • 50 g bulion
  • 8 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 50 ml vin
  • 1 lamaie
  • 250 ml supa de peste
  • foi de dafin

 

Preparare:

Taie pestele in bucati. Condimenteaza-le si rumeneste-le. In grasimea ramasa, caleste ceapa.

Adauga usturoiul tocat, bulionul, foile de dafin si supa de peste. Potriveste gustul de sare si lasa sa dea in cateva clocote.

Pune bucatile de peste si felii de rosie si ardei. Stropeste cu zeama de lamaie si lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.

Plachie de crap

Plachie de crap

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cea mai buna plachie de peste, mai ales ca e cu crap.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.