Pizza cu peste si ardei gras

Printeaza

Pizza cu peste si ardei gras din: făină, ulei, drojdie, apa, sare, ton în suc propriu, ardei graşi de culori diferite, mozzarella.

Pizza_cu_peste_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 2 linguri ulei
  • 5 g drojdie uscată
  • 200 ml apă
  • 1 praf sare

Pentru umplutură:

  • 2 conserve mari ton în suc propriu
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 200 g mozzarella

Pentru servit:

  • oregano uscat

Mod de preparare:

Pestele din conservă se pune la aairs. Drojdia se desface în api. călduţă. Făina se amestecă bine cu sarea si uleiul. Se adaugă droj­dia, se amestecă şi se frământă, apoi se lasă la crescut o oră.

Aluatul se întinde pe masă într-o foaie mare. Jumătate se acoperă cu peste, ardeii tocati si brânză şi apoi totul se acoperă cu jumătatea de aluat liberă.

Marginile se lipesc si se răsucesc spre interior. Se transferă în tava unsă cu ulei si se coace 20 de minute. Se serveşte cu oregano.

Pizza cu peste si ardei gras

Pizza_cu_peste_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.