Pizza marmorata

Printeaza

Pizza marmorata din: faina, faina de hrisca, margarina, zahar, drojdie, apa, sare, salam, mozzarella, ardei, rosii, ciuperci, ulei, piper, ketchup.

Ingrediente:Pizza marmorata

Pentru aluat:

  • 300 g făină albă
  • 100 g făină de hrişcă
  • 50 g margarină
  • 20 g zahăr
  • 1/2 linguriţă drojdie uscată
  • 300 ml apă
  • sare

Umplutură:

  • 200 g salam
  • 100 g mozzarella
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 3 roşii
  • 1 cutie ciuperci
  • 25 ml ulei de măsline
  • sare şi piper
  • ketchup

 

Mod de preparare:

Se frământă un aluat amestecând toate ingredientele, apoi se introduce la frigider timp de 15 minute.

Se unge o tavă cu puţină margarină şi se aşază aluatul. Peste aluat se pune salamul feliat, caşcavalul ras, ardeii şi roşiile tăiate feliuţe. Se călesc ciupercile separat, în puţin ulei de măsline, după care se adaugă peste celelalte ingrediente.

Se potriveşte de sare şi piper după gust, apoi se adaugă ketchup. Se dă tava la cuptor pentru 30 de minute, după care se poate servi pizza.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.