Pizza la tigaie cu mozzarella

Printeaza

Pizza la tigaie cu mozzarella din: faina, drojdie, sare, ulei de masline, apa, sos de pizza, mozzarella.

Ingrediente aluat:Pizza la tigaie cu mozzarella

  • 2 cani faina
  • ⅛ lingurita de drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • ¾ -1 cana de apa

Topping:

  • 1 lingura ulei de masline
  • ½ ceasca sos de pizza
  • 1 cana mozzarella maruntita

 

Mod de preparare:

Combinati faina, sarea, drojdia intr-un castron. Se amesteca pana cand acestea sunt foarte bine combinate. Adauga 1 lingura de ulei de masline si 3/4 cesti de apa. Se amesteca pana cand aluatul formeaza o minge.

Acopera si se lasa sa fermenteze timp de 12-16 ore la temperatura camerei.

Preincalziti cuptorul la 200C. Ungeti cu ulei o tigaie de fonta. Scoateti aluatul din castron si asezati in tigaie. Ungeti cu sos, presarati topping-uri dupa preferinta si apoi presarati branza.

Coaceti pizza timp de 18-22 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.