Pizza de casa cu ciuperci
PrinteazaPizza de casa cu ciuperci din: faina, drojdie, ulei, sare, zahar, ciuperci, cascaval, patrunjel, sare, piper.
- 500 a făină
- 2 g drojdie uscată
- 2 linguri ulei
- 150 ml apă
- praf de sare
- 1 linguriţă zahăr
- 300 g ciuperci champignon
- ulei
- 200 g caşcaval
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi tai ciupercile felii subţiri. Amesteci într-un castronel drojdia, zahărul, puţină apă caldă şi o lingură de făină. Laşi maiaua să crească, după care o adaugi peste restul de făină, începi să frămânţi adăugând apă caldă, sare si ulei.
După ce obţii un aluat omogen, îl laşi să crească. Il întinzi după forma tăvii şi aşezi felii de caşcaval pe toată suprafaţa, pui felii de ciuperci, stropeşti cu ulei şi dai la cuptor 20-25 de minute.
Serveşti cu pătrunjel proaspăt.
Pizza de casa cu ciuperci
Pofta buna!