Pizza cu salam uscat

Printeaza

Pizza cu salam uscat din: faina, ulei, sare, drojdie, apa, salam, cascaval, ulei, oregano.

Ingrediente:Pizza_cu_salam_uscat

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • 10 g drojdie
  • 120 ml apă

Pentru garnitură:

  • 125 g salam uscat, picant
  • 150 g caşcaval
  • oregano
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi, dacă este prea vâscos, se mai poate adăuga puţină apă. Se lasă aluatul obţinut la crescut 30 de minute.

Aluatul se întinde pe masa presărată cu puţină făină. Se transferă apoi în tava de copt unsă cu ulei. Se acoperă aluatul cu felii de caşcaval şi se puin deasupra felioare de salam uscat.

Se stropeşte cu puţin ulei, se presară oregano şi se dă la cuptor.

Pizza cu salam uscat

Pizza_cu_salam_uscat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.