Pizza cu legume

Printeaza

Pizza cu legume

Ingrediente pt aluatPizza cu legume

  • 300 g faina
  • 30 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri ulei

Ingrediente pt topping

  • 400 g cascaval
  • 200 g branza mozzarella taiata cubulete
  • 4 rosii medii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa rosie
  • ghimbir
  • 1 ardei iute verde

Preparare:

Se scoate drojdia si se lasa la temperatura camerei, se faramiteaza si se pune in lapte caldut in care s-a dizolvat zaharul. Se lasa la cald sa creasca drojdia. Separat intr-un castron se pune faina cu sare, se face o groapa in faina si se adauga drojdia si uleiul.

Se framanta aluatul astfel incat sa iasa o coca maleabila. Se intinde aluatul in tava unsa cu grasime, se presara mozzarella si cascaval taiate cubulete. Se taie ceapa rondele subtiri impreuna cu celelalte legume si se presara peste branza.

Se baga la cuptor circa 25-30 de minute se scoate, se mai adauga inca un rand de branza si cascaval, dupa care se se mai lasa 10 minute. Se serveste cu legume proaspete deasupra.

Pizza cu legume

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Copiii mei adora pizza. O sa le fac o pizza cu legume si sos de rosii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.