Pizza cu ceapă

Printeaza

Pizza cu ceapă din: faina, drojdie, unt, sare, ceapa, bacon, smantana, oua, sare, piper si cascaval.

Ingrediente:Pizza_cu_ceapa

blat:

  • 250 g faina
  • 20 g drojdie proaspata
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita sare

topping:

  • 1 kg ceapa
  • 100 g bacon impanat afumat
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval

 

Mod de preparare:

Se toarnă făina într-un castron, se face o gropiţă şi se sparge înăuntru cubul de drojdie, amestecând cu puţină apă călduţă. Se lasă să crească puţin, apoi se topeşte untul în 150 ml apă călduţă, se adaugă sare şi se toarnă în castron. Se frământă, se acoperă şi se lasă să crească 3 min. Se încinge cuptorul la 180°C.

Se toacă ceapa. Se taie cuburi baconul, se căleşte, apoi se căleşte şi ceapa. Se amestecă împreună cu smântână, ouăle, sarea, piperul şi caşcavalul. Se întinde o foaie de aluat, se aşază pe fundul unei forme de tort (0 26 cm) şi se ridică o margine înaltă. Se aşază deasupra umplutura de ceapă şi se coace cea 50 min.

Pizza cu ceapă

Pizza_cu_ceapa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pizza reteta cu ceapa

3 comentarii

  1. mi-e greu sa fac blatul, poate ma bag in weekend la framantat 🙂

  2. Valentina Negrescu

    Pizza cu ceapa, ce ciudat, bine ca nu e doar ceapa…

  3. si eu pun ceapa la pizza printre alte ingrediente, e buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.