Pizza cu ceapa si sunca

Printeaza

Pizza cu ceapa si sunca din: aluat de pizza, usturoi, sare, piper, bulion, ulei, ceapa rosie, sunca, ciuperci, cascaval, oregano.

Ingrediente:Pizza_cu_ceapa_si_sunca

  • 1 pachet aluat de pizza
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 lingura ulei
  • 3 cepe mici rosii
  • 5 felii sunca
  • 4 linguri ciuperci champignon mici de la borcan
  • 80 g cascaval
  • oregano

 

Mod de preparare:

Intre două folii transparente se întinde o foaie de aluat groasă de 2 mm; se taie în 20 de pătrate.

Se decojeşte usturoiul, se sărează, se piperează şi se amestecă împreună cu bulion şi ulei. Se ung blaturile cu acest amestec.

Se decojeşte ceapa şi se taie felii subţiri. Se taie şunca în 20 de bucăţi.

Pe fiecare blat de aluat se aşază câte o bucată de şuncă, ciuperci champignon şi ceapă; se presară caşcaval şi oregano şi se coace 10-12 min. în cuptorul încins la 190 °C.

Pizza cu ceapa si sunca

Pizza_cu_ceapa_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.