Pizza cu blat de paine

Printeaza

Pizza cu blat de paine din: paine, mezeluri, lapte, oua, unt sau margarina, cascaval, patrunjel, ketchup.

 

Ingrediente:Pizza_cu_blat_de_paine

  • 1 pâine albă
  • 300 g mezeluri (salam, kaizer, şuncă)
  • 100 ml lapte
  • 2-3 ouă
  • 50 g unt sau margarină
  • 200 g caşcaval
  • pătrunjel verde
  • ketchup

 

Mod de preparare:

Cureţi pâinea de coajă (opţional) şi o tai felii de aproximativ 2 cm grosime, pe care le aşezi într-o tavă unsă bine cu unt sau cu margarină, stropeşti feliile de pâine cu lapte călduţ, apoi aşezi mezelurile tăiate cubuleţe.

Deasupra, torni ouăle bătute spumă şi caşcavalul ras. Introduci tava în cuptorul bine încins şi coci pizza la foc potrivit timp de 20-30 de minute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, presari pătrunjel verde tocat foarte fin.

Scoţi pizza din cuptor şi pui ketchup, apoi o tai felii şi o poţi servi.

Pizza cu blat de paine

Pizza_cu_blat_de_paine

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pizza cu blat de vinete

Pizza cu blat de vinete din: vanata, oua, cascaval, conserva, pasta de tomate, salam, rosii cherry, sare, piper, ulei. Vanata este o legumă cu o formă alungită, ovală sau rotundă, cu o culoare violet închis, dar poate fi găsită și în alte culori, cum ar fi alb sau verde. Originară din India și Asia de […]

Reteta zilei: Pizza cu blat fara gluten

Pizza cu blat fara gluten din: faina migdale, amidon, oregano, busuioc, usturoi, sare de mare, oua, lapte, topping. Ingrediente:  2½ cani faina de migdale 2 linguri de amidon de tapioca 2 lingurițe de oregano 2 lingurițe busuioc uscat 1 lingurita usturoi tocat 1 lingurita sare de mare 2 oua 1 cana lapte topping, dupa preferinta […]

 

Pizza cu blat pufos si salam picant

Pizza cu blat pufos si salam picant din: paine, ulei, sos pesto, verdeturi, salam, ardei, cascaval, mozzarella. Ingrediente: 500 mix pentru pâine ciabatta 4 linguri ulei de măsline 300 g sos gros de roşii (passata) 1 linguriţă amestec de verdeţuri italiene Pentru topping: 80 g salam şi chorizo, felii 2 linguri ardei în oţet, scurşi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.