Pizza cu bacon si cascaval

Printeaza

Pizza cu bacon si cascaval din: făină, drojdie proaspătă, ulei, zahar, sare, bulion, bacon, patrunjel, cascaval.

Pizza_cu_bacon_si_cascaval

Ingrediente pentru aluat:

  •  250 g făină
  •  15 g drojdie proaspătă
  •  2 linguri ulei
  •  un praf de zahăr
  •  o linguriţă sare

Ingrediente pentru umplutură:

  •  2 linguri bulion
  •  o lingură ulei
  •  250 g bacon
  •  o legătură pătrunjel
  •  50 g caşcaval ras

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu sarea, zahărul, uleiul şi drojdia desfă­cută în 2 linguri de apă caldă si se adaugă progresiv 150 ml apă călduţă. Se frământă şi când aluatul a devenit omogen se lasă o oră să crească. Intre timp, în jumătate de lingură de ulei se pune la călit baconul tăiat.

Se împarte aluatul în patru, se întinde fiecare foaie $i se aşază în tava de copt. Se ung cele patru foi cu bulion amestecatcu ulei şi se presară baconul prljit $i caşcavalul ras. Se dau lacuptor pentru 20 de minute. Se ornează cu pătrunjel tocat mărunt.

Pizza cu bacon si cascaval

Pizza_cu_bacon_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.