Pizza cu bacon, ciuperci si ou

Printeaza

Pizza cu bacon, ciuperci si ou din: aluat de pizza, telemea, bacon, ciuperci, rosii cherry, ulei de maslinem oua, sare, piper, faina.

Ingrediente: Pizza_cu_bacon_ciuperci_si_ou

  • 500 g aluat de pizza
  • 250 g telemea
  • 250 g bacon
  • 500 g ciuperci maro şi albe, înjumătăţite
  • 350 g roşii cherry, înjumătăţite
  • 60 ml ulei de măsline
  • 6 ouă
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat
  • făină pentru blatul de lucru

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220°C. Presară făină pe o suprafaţă de lucru. Imparte aluatul în 6 bucăţi şi întinde fiecare bucată în foaie subţire de 5 mm grosime. Aşază foile într-o tavă tapetată. Coace timp de 5 minute, apoi scoate-le din cuptor.

Presară brânza rasă şi aşază bacon, ciuperci şi roşii. Condimentează bine cu sare şi piper negru. Introdu pizza înapoi în cuptor şi coace-o timp de 20-25 de minute sau până când baconul şi ciupercile s-au rumenit.

Incălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie în timp ce pizza se coace. Sparge ouăle şi prăjeşte-le timp de 3-5 minute sau în funcţie de cât de moi îţi plac.

Aşază câte un ou pe fiecare felie de pizza gata scoasă din cuptor şi serveşte.

Pizza cu bacon, ciuperci si ou

Pizza_cu_bacon_ciuperci_si_ou

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine rau pizza cu bacon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.