Pizza cu aluat din branză tofu

Printeaza

Pizza cu aluat din branză

Ingrediente:Pizza cu aluat din branză tofu

  • 300 g brânză tofu
  • 200 g făină
  • 1 pachet margarină vegetală
  • 3 ouă
  • 250 ml suc de roşii
  • 300 g crenvurşti vegetali
  • 200 g caşcaval
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 legătură mărar
  • 1 roşie
  • 1 gogoşar
  • 50 g măsline fără sâmburi

 

Mod de preparare:

Din margarină, făină, brânză tofu mărunţită şi praf de copt stins cu suc de lămâie, se frământă un aluat, care se întinde într-o tavă dreptunghiulară, în care s-a pus o hârtie pentru copt. între timp, se pregăteşte umplutura: ouăle se bat, se adaugă crenvurştii tăiaţi rondele şi mărarul tocat fin.

Compoziţia se toarnă în tavă peste aluat, uniformizându-se pe toată suprafaţa. Se ornează cu caşcaval dat prin răzătoarea mare, cu roşia tăiată rondele subţiri, cu ardei şi cu măsline.

Se stropeşte cu suc de roşii şi se dă la cuptor 25-30 de minute, la foc potrivit. Este gata când s-a rumenit frumos.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.