Pizza cu afumătură

Printeaza

Pizza cu afumătură

Ingrediente:Pizza cu afumatura

  • 1 ou
  • 1/2 pachet mar­garina
  • drojdie cât o nucă (dizolvată în circa 50 ml lapte călduţ)
  • fănă cât cuprinde

Din toate acestea faci un aluat nu prea tare, cât să poată fi întins în tavă. îl laşi la crescut 30 de minute. în tavă întinzi o foaie de 1 cm grosime.

Pentru umplutură:

  • 300 g salam asortat
  • 100 g slăninuţă afumată
  • 200 g caşcaval
  • 1 cutie ciuperci
  • suc de roşii
  • condimente
  • 3 ouă bătute

 

Mod de preparare:

Tai bucăţele (cubuleţe) salamul, slăninuţă şi caşcavalul, adaugi ciupercile, sucul de roşii şi condimentele. Amesteci până ce compoziţia se omogenizează.

Compoziţia o întinzi peste aluat şi torni deasupra ouăle bătute, laşi să se coacă aproximativ 20 de minute. Când e gjata presari caşcavalul ras.

Pizza cu afumătură

Pizza cu afumatura

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.