Pizza aromata cu rucola

Printeaza

Pizza aromata cu rucola din: rosii, ardei, usturoi, chili, ulei, mozzarella, rucola.

Ingrediente:Pizza aromata cu rucola

  • 300 g foitaj
  • 150 g roşii
  • 150 g ardei gras copt, tăiat făşii
  • 2 căţei de usturoi, zdrobit
  • un praf de chilii
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 bucata mozzarella
  • o mână de rucola

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 220 de grade.

Intinde foitajul într-o foaie subţire şi aşază-l în tava de copt tapetată cu hârtie de copt. Inţeapă cu furculiţa din loc în loc şi dă la cuptor 8 minute.

Intre timp, pune roşiile intr-un bol şi sîriveşîe-le cu măna. apoi adaugă ardeiul, usturoiul şi chiili. Adaugă uleiul de măsline, pune sare şi piper.

Unge foitajul cu compoziţia şi dă din nou la cuptor 5-6 minute, până când foitajul se rumeneşte.

Presară mozzarella şi rucola.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.