Piure de morcovi cu unt

Printeaza

Piure de morcovi cu unt din: morcovi, un, tarhon.

Ingrediente: Piure_de_morcovi_cu_unt

  • 1 kg morcovi
  • 50g unt
  • 1 lingura frunze tarhon

 

Mod de preparare:

Fierbe morcovii în apă sărată timp de 20-25 de minute, până când devin moi. Scurge-i într-o strecurătoare mare şi lasă-i să se usuce 1-2 minute.

Pune-i la loc în oală împreună cu untul şi zdrobeşte-i grosier dacă preferi un piure cu o textură mai pronunţată sau pasează-i cu un blender vertical, dacă vrei un piure foarte fin.

Asezonează bine şi încorporează tarhonul. Poate fi păstrat la frigider 3 zile. Reîncălzeşte piureul în cuptorul cu microunde 2-3 minute sau într-o oală.

Piure de morcovi cu unt

Piure_de_morcovi_cu_unt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.