Piure de ţelină şi păstârnac cu unt

Printeaza

Piure de ţelină şi păstârnac cu unt din: pastarnac, telina, unt, smantana, cimbru si mustar de Dijon.

Ingrediente:Piure_de_telina_si_pastârnac_cu_unt

  • 600 g pastarnac, curatar
  • 650 g telina (1 telina medie)
  • 25 g unt
  • 100 ml smantana
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 1 lingura mustar de Dijon

 

Mod de preparare:

Taie legumele cuburi mari, pune-le într-o oală cu apă rece, sărată, şi lasă să dea în clocot. Fierbe la foc mic 15 min, până se înmoaie bine. Scurge-le şi fă-le piure. Incălzeşte într-o tigaie untul, smântână şi cimbrul – 2 min. Adaugă-le la piure, pune mustarul si paseaza bine.

Piure de ţelină şi păstârnac cu unt

Piure_de_telina_si_pastârnac_cu_unt

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • piure de telina si pastarnac

2 comentarii

  1. Perfecta pentru garnitura

  2. Nu am gustat pana acum piure de telina cu pastarnac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.