Piure de spanac pentru ochiuri

Printeaza

Piure de spanac pentru ochiuri

Ingrediente:Piure de spanac pentru ochiuri

  • 1,5 kg spanac
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Se aleg frunzele de spanac, se spală bine în mai multe ape. Se pune la fiert în apă fierbinte şi se lasă să dea cîteva clocote pînă se moaie spanacul.

Se scurge de apă, se lasă în strecurătoare pînă se răceşte, se toacă foarte mărunt, apoise pune într-o cratiţă cu untul, 2-3 linguri de apă, lapteleşi sarea şi se lasă să fiarbă încet pînă scade bine.

Acest piure de spanac se serveşte cu ouă (ochiuri sau jumări).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.