Piure de prune cu ciocolata si fructe

Printeaza

Piure de prune cu ciocolata si fructe

Ingrediente:Piure de prune cu ciocolata si fructe

  • 500 g prune
  • 300 frişcă obţinută din smântână
  • ciocolată rasă pe răză­toarea cu ochiuri mari

 

Mod de preparare:

Treci prin sită prunele foarte coapte, curăţate de coajă şi sâmburi, apoi pui piureul obţinut în pahare înalte, între straturi alternative de ciocolată rasă şi frişcă.

La sfârşit decorezi fiecare pahar frumos, cu frişcă şi câte o jumătate de prună. Le ţii la răcit în frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.