Piure de morcov

Printeaza

Piure de morcov

Ingrediente:Piure de morcovi

  • 500 g morcov
  • 1 lingurita zahar
  • 3-4 linguri orez
  • ulei sau margarina
  • sare

 

Mod de preparare:

Se rad morcovii, se spala, se taie bucati si se pun la fiert cu apa in care s-au adaugat sare, zahar, orez. Cand au fiert se da totul prin sita si se amesteca cu uleiul sau margarina.

Se lasa sa dea cateva clocote. Daca este prea gros piureul se subtiaza cu zeama ramasa de la fiert.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Reteta este buna atat pentru cei mari cat si pentru cei mici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.