Piure de fasole cu rozmarin

Printeaza

Piure de fasole cu rozmarin din: ulei de masline, usturoi, rozmarin, fasole alba.

Ingrediente: Piure_de_fasole_cu_rozmarin

  • 2 linguri ulei de măsline, plus extra pentru servit
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 2 fire de rozmarin
  • 450g de fasole albă, din conservă

Mod de preparare:

Pune uleiul de măsline într-o cratiţă, împreună cu usturoiul şi firele de rozmarin şi aşaz-o la foc mediu. Adaugă fasolea albă şi tăvăleşte-o prin ulei, apoi las-o să se încălzească 5-8 minute.

Scoate firele de rozmarin şi pune-le deoparte. Zdrobeşte fasolea, astfel încât să obţii un piure fin. Serveşte-l cu frunzele de rozmarin culese de pe tulpini şi presărate deasupra, puţin ulei de măsline şi nişte piper negru proaspăt măcinat.

Piure de fasole cu rozmarin

Piure_de_fasole_cu_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.