Piure de conopida cu branza

Printeaza

Piure de conopida cu branza din: cartof, conopida, lapte integral, unt, cimbru, cheddar, nucsoara si carnati proaspeti de porc.

Ingrediente:Piure_de_conopida_cu_branza

  • 1 cartof mare, curatat si taiat in bucati
  • 1 conopida mare, rupta in buchetele
  • 150 ml de lapte integral
  • 50 g unt
  • 1 fir mare de cimbru
  • 25 g Cheddar, ras
  • 1 varf de cutit de nucsoara rasa
  • carnati proaspete de porc, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Pune cartoful într-o crăticioară cu apă şi sare, apoi adu totul la punctul de fierbere. Adaugă conopida şi fierbe legumele până când se înmoaie. Intre timp, încălzeşte laptele amestecat cu untul, cimbrul şi brânza Cheddar. Când sunt gata, mixează cartofii şi conopida într-un robot de bucătărie, pentru a obţine un piure.

Toarnă treptat amestecul de lapte (îndepărtează firul de cimbru) peste piure, până când obţii o compoziţie cremoasă şi omogenă. Adaugă nucşoarăi şi asezonează. Serveşte alături de cârnaţi, dacă doreşti.

Piure de conopida cu branza

Piure_de_conopida_cu_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.