Piure de cartofi cu pesto

Printeaza

Piure de cartofi cu pesto din: cartofi, pesto, smantana.

Ingrediente:Piure de cartofi cu pesto

  • 2 cartofi potriviţi ca mărime, curăţaţi de coajă
  • 3 linguri pesto verde
  • 1 lingură smântână

 

 

Mod de preparare:

Taie cartofii în bucăţi egale şi pune-i într-un vas cu apă rece cu sare pe foc, la fiert. Lasă să fiarbă 20 minute la foc mic, scurge-i de lichid şi zdrobeşte-i.

Adaugă sosul pesto şi smântână şi combină omogen; potriveşte gustul de sare şi piper negru proaspăt măcinat şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.