Piure de cartofi cu ardei iute

Printeaza

Piure de cartofi cu ardei iute din: cartofi dulci, lapte de cocos, ardei iute, coaja de lime, zeama de lime, coriandru.

Ingrediente:Piure_de_cartofi_cu_ardei_iute

  • 1 kg cartofi dulci
  • 2 1/2 linguri lapte de cocos
  • 1 ardei iute rosu, taiat in jumatate si feliat
  • coaja de la 1 lime si putina zeama
  • 1 pachet de coriandru, tocat grosier

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Inţeapă cartofii în câteva locuri, aşază-i într-o tavă şi coace-i 40-45 minute, până devin moi.

Taie cartofii în jumătate pe lungime şi scobeşte miezul. Pune-l într-un bol şi zdrobeşte-l bine.

Adaugă laptele de cocos, ardeiul iute, coaja rasă şi zeama de lime, coriandrul, sare şi piper.

Amestecă totul energic.

Piure de cartofi cu ardei iute

Piure_de_cartofi_cu_ardei_iute

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.