Piure cu sofran si telina

Printeaza

Piure cu sofran si telina din: cartofi, telina, lapte, sofran, nucsoara, usturoi, ulei de masline si ceapa verde.

Ingrediente:Piure_cu_sofran_si_telina

  • 1 kg cartofi, curatati de coaja si taiati bucati
  • 1 telina, curata si taiata bucati
  • 250 ml lapte
  • un praf de sofran
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • nucsoara razuita
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura ceapa verde, tocata marunt

 

Mod de preparare:

lntr-un vas, pe foc, pune la fiert felina şi cartofii în apa cu sare 20 de min, până când se pătrunde.

Intr-un vas mic, pe foc, încălzeşte laptele cu şofranul, usturoiul şi nucşoara, până când fierbe; apoi opreşte flacăra, acoperă vasul cu capac şi lasă la infuzat 5 min.

Zdrobeşte legumele, adaugă laptele şi potriveşte gustul de sare şi piper. Adaugă uleiul şi presară ceapa verde.

Piure cu sofran si telina

Piure_cu_sofran_si_telina

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pireu de patarnac cu sofran

1 comentariu

  1. Interesant piureul asta, nu am mai auzit pana acum de asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.