Piure de cartofi cu friptură de gluten

Printeaza

Piure de cartofi cu friptură de gluten

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei sau 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se spală bine, se taie cubuleţe mari şi se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Când sunt fierţi, se scurg de zeamă, se pun într-un bol mai mare şi se mixează, adăugând laptele, untul şi eventual puţină zeamă, dacă mai este nevoie.

Piureul astfel obţinut este foarte bun şi se poate servi cu garnitură de friptură de gluten. Se serveşte doar cald cu salată de crudităţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.