Piscoturi aromate de sampanie

Printeaza

Piscoturi aromate de sampanie

 Piscoturi de sampanie din: oua, zahar, faina, vanilie.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g făină
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se aleg cu atenţie şi se amestecă împreună cu zahărul şi cu vani­lia. Albuşurile se bat spumă tare şi se amestecă încet cu gălbe­nuşurile şi cu făina cernută.

Se toarnă cu şpriţul pe o tavă cu hârtie – de mărimea pişcoturilor de şampanie, şi se presară cu zahăr pudră, cu ajutorul unei site mici, fine.

Le lăsăm până ce zahărul de pe pişcoturi se to­peşte, circa 5 minute, apoi le dăm la cuptor moderat 15 minu­te. Se scot de pe hârtie cu aju­torul unui cuţit subţire.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.